B-West.Bau Kft.
a tető specialista

Műszaki adatlap:

Lemezvastagság:   1,0 - 1,2 mm
Fedési hosszúság:   240 - 3000 mm között
Fedési szélesség:   265 - 800 mm között
Vízszintes kötési szélesség:   10 - 30 mm között
Függőleges kötési szélesség:   10 - 30 mm között
Kazetta vastagsága (mélysége):   25 mm, vagy 30 mm
kazh

kazh

A modern forma és a különböző szerkezetű és színű anyagok alkalmazásának köszönhetően olyan tulajdonságokat is figyelembe lehet venni, mint a reflexivitás, szimmetrikusság a kívánt esztétikai hatás eléréséért. További előnye a választható fedési hosszúság és szélesség kiválasztása. A kazettás homlokzatburkolatok sokoldalúságát tovább fokozza a burkolatok más burkoló anyagokkal való könnyű csatlakoztatása az épület homlokzatán. Ez azt eredményezi, hogy kifinomult és újszerű építészeti projektekben is alkalmazhatók. A tökéletes műszaki és szilárdsági paramétereknek köszönhetően a kazettás homlokzatburkolatok teljesítik a presztízs építészet szigorú követelményeit.

kazh

A kazettás homlokzatburkolatok alkalmazása lehetővé teszi a homlokzatok esztétikus és tartós kivitelezését. A kazettás homlokzatburkolat egész épületen, illetve az épület kiválasztott, reprezentatív részein alkalmazhatók, pl. az elülső homlokzat vagy a létesítmények irodai része.

A létesítmény homlokzati részeinek kiemelése a burkolat formájával és a kivitelezési anyagokkal gyakran használt megoldás a modern építészetben. Ezekben a projektekben a kazettás homlokzatburkolatok a széles színválasztéknak és a méretek rugalmasságának köszönhetően ideális választásnak számít.

A homlokzat magas esztétikájának és funkcionalitásának a megőrzése céljából rendszer sarokelemeket és egyénileg gyártott elemeket is szállítunk.

A kazettás homlokzatburkolatból készült homlokzatok előnye a gyors és kevésbé bonyolult beszerelés. Szabadon választott falon, Omega 30/90 acélszelvényekből készült acélállvány szerkezetre függesztve alkalmazhatók.

A falkazetták rögzítése babos nyílásokon keresztül történik, lehetővé téve a feszültségek kompenzálását. Mivel az Omega 30/90 profilok alapot képeznek a kazetták függőleges csatlakoztatására, ugyanabból az anyagból készülnek, mint a falkazetták, biztosítva az egynemű felületet. A további merevítés céljából Omega 30/50 profilok kerülhetnek alkalmazásra.

A falkazetták vízszintes csatlakoztatása zár megoldáson alapul, a falkazetták megfelelően profilozott felső és alsó éleinek köszönhetően.

kazh

A falkazetták beszerelése Omega típusú szelvényekre történik. A falkazetták csatlakozási helyein ugyanabból az anyagból készült Omega 30/90 profilok kerülnek alkalmazásra, mint amiből a fedés készült. Továbbá horganyzott lemezből készült Omega 30/50 merevítő profilok is alkalmazhatók (a beszerelés végeztével láthatatlanok maradnak).

kazh

Homlokzati panelek

A homlokzati panelek fő előnyei a könnyű és gyors szerelés és a fedőanyag variálható homlokzat formára igazítása. Ez a termék kiválóan alkalmas továbbá a homlokzaton más típusú burkolatokkal való csatlakozásra, pl. a kazettás homlokzatburkolatra vagy a LAMBDA® tetőpanelekre, ami vonzó vizuális hatást garantál. A széles szín- és felületszerkezet választékkal kiegészítve egyedi homlokzati projektek megvalósítását teszi lehetővé.

kazh

kazh

Az anyag hőtágulása során keletkező feszültségek kompenzációja céljából a panel beszerelése során figyelembe kell venni az anyagok mozgását (domborulat).

 

Képek a termékről:

kazh
kazh