B-West.Bau Kft.
a tető specialista

Széchenyi 2020Kedvezményezett neve: B-West-Bau Kft.

A projekt címe: Gyakornoki program pályakezdők támogatására.

A szerződött támogatás összege: 7 637 213 Ft.

A támogatás mértéke: 100%

A projekt fizikai befejezésének napja: 2018.12.19

Projektazonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-02841

A projekt tartalmának bemutatása:

­A B-West-Bau Építőipari Kft. 2010. október 9-én alakult egy egyszemélyes tulajdonú Kft-ként. A Kft alakulása előtt egyéni vállalkozásként működött. Fő tevékenységünk a tetőszerkezetek építése, tetőfedés, bádogozás volt. Ezen tevékenységek mellett foglalkoztunk mérnöki tevékenységekkel, műszaki vezetéssel, tervezéssel is. Cégünk fejlődése során a fő profil megmaradt, mellette generál kivitelezési munkákat is vállaltunk, illetve tevékenységi körünkbe bekerült a tetőfedő anyagok, azon belül is a lemezfedési anyagok, bádogos termékek kereskedelme is. Ezáltal a dolgozói létszámunk nőtt.2017 szeptemberében cégünk tevékenységéből kivált a komplett kereskedelem, egy önálló cég formájában, a könnyebb átláthatóság végett, s így a dolgozói létszám is változott, feloszlott a két cég között.

A B-West-Bau Építőipari Kft. fő tevékenysége a lakó és nem lakó épületek építése, illetve a tetőszerkezetek építése, tetőfedés, bádogozás. Cégünk a tetőfedések közül is a legtöbb munkáját a lemeztetők készítése adja. Régiónkban főként a lemezfedéseknek köszönhetően kiemelt helyen tudunk dolgozni.

A projekt keretén belül a cég két fő gyakornokot kíván foglalkoztatni. Egyikük munkakörébe tartozik a műszaki előkészítés, amely során a gyakornok ajánlatok készítésével, konszignációval, szerződéskötések előkészítésével, kapcsolattartással foglalkozik(beszállítók, alvállalkozók), míg a másik gyakornok a cég fizikai dolgozóinak háttérmunkájában vesz részt.

A gyakornoki idő alatt, vállalati gyakornoki kapcsolattartó biztosítja a program résztvevőinek szakmai előre menetelét, Földesi Balázs ügyvezető/tulajdonos személyében.

A projekt során informatikai/ szakmai eszközbeszerzés is megvalósult, mely nagy segítséget jelent a speciális programok és feladatok elsajátításában a gyakornokok számára. A számítógépen nyomon tudják követni a munkáinkat, raktárainkat, illetve itt tudnak ajánlatokat, rendeléseket, raktárkezeléseket végezni. A további eszközök pedig mindkét gyakornok számára segítséget nyújtanak a telephelyi munkák elvégzéséhez.

A gyakornokok a projekt során megtanulhatják az építőipar sajátosságait, beletanulhatnak az általunk vállalt munkák folyamatosságába, szakmai tapasztalatokat szerezhetnek. Ezenkívül tapasztalatokat szerezhetnek raktári munkák, illetve az építőipari fizikai munkarészlegek háttérmunkáiról, kiszolgálásáról.

 

Vissza a kezdőlapra