B-West.Bau Kft.
a tető specialista

Bevonatok:

  HORGANYZOTT LEMEZEK (ZN)zn

A lemezek folytatólagos eljárásban mindkét oldalukon tűzihorganyzottak, ez biztosítja az acélmag korrózió elleni védelmét. Felületük lehet jellemzően „pikkelyes" (két változatban) vagy „nem pikkelyes". A „nem pikkelyes" kivitelt sima, egyöntetű, a legmagasabb esztétikai igényeket is kielégítő felület jellemzi.

 
  ALUZINC (AZ)az

Alumínium-cink ötvözettel a tűzihorganyzáshoz hasonló eljárásban mindkét oldalán bevont acéllemez. E bevonatnak köszönhetően a lemezek megfelelnek a levegőn, ill. nedves környezetben fellépő korrózióval szembeni ellenállóképességre vonatkozó legszigorúbb követelményeknek is. Ezen túlmenően SPT polimer (ún. Easy Film) védőréteggel is el van látva, ami védi az éleket is a lemeztekercsekben és javítja a felületek megjelenését. Erre a lemeztípusra a jótállás 25 évre szól*.

 
  POLIESTER Standard (RAL)ral

Az alap szerves bevonat 25 µm vastag. A felület egyöntetű, sima: fényes vagy metál. Széles körben felhasználható anyag. Igen gazdag, az univerzális RAL színskála szerinti színválasztékban kapható. Jótállási időszak: 10 év*.

 
  POLIESTER Interior (INT)int

Sima, fényes felületű, 15 µm vastag poliészter-réteggel bevont lemez. A szerves bevonat vékonyságára tekintettel elsősorban beltéri felhasználásra szánt, illetve olyan épületelemekhez, amelyek nincsenek kitéve az időjárás közvetlen hatásainak.

 
  MAT 35 Standard (TK)tk

Horganyzott szerkezeti acél 35 µm-es matt, szemcsés faktúrájú szerves bevonattal. Folyamatos kínálatunkban 8 színben szerepel, de megrendelhető más színekben is. Jótállási időszak: 15 év*.

 
  MAT 35 ZM® (TKep)tkep

Megjelenésében a PLADUR Standard termékünkkel azonos. Ami megkülönbözteti, az a korszerűbb védőbevonat: újdonságnak számító cink-magnézium (ZMg) ötvözet került felhasználásra. Ennek eredménye a jelentősen megnövelt ellenállóképessége a fehér- és vörösrozsdára. Ugyanakkor a vágott élek is jobban védettek, így a kültéri felhasználásnál nincs szükség védelmükre lakkozással. Jótállási időszak: 25 [>46]* / 20 [<46]*

 
  ICE COVER ZM (ICep)icep

Vastag (35 µm), érdekes, vastagon felhordott festéket idéző felületi hatású szerves bevonat. Az alaplemez cink-magnézium ötvözettel bevont szerkezeti acél, ami emelt korrózió elleni védelmet jelent még a bevonat mechanikai sérüléseinél és a vágott éleknél is. A nevének megfelelően ez a bevonat megvilágítva kristálytiszta fényvisszaverődéseket produkál. Jótállási időszak: 35 [>46]* / 30 [<46]*

 
  Granite® Storm (PUR)pur

Az 50 µm vastagságú szerves bevonat, amelybe a standard poliészter helyett poliuretánt ötvöznek. Ez az anyag jelentősen nagyobb karcállósággal és időjárási tényezőkkel szembeni ellenállással rendelkezik. A magas karcállóképességnek köszönhetően kisebb a veszélye annak, hogy a szállítás vagy a beszerelés során megsérüljön a bevonat, így a korrózió valószínűsége is csökken. Jótállási időszak: 40 év*.

 
  HPS200® Ultra (HPS)hps

Termékjellemzők: szerkezeti acél mag még a vágott éleken is hatékony korrózió elleni védelmet biztosító cink-alumínium ötvözet védőbevonattal. Vastag (200 µm), kiváló karc-, sérülés és UV-álló szerves bevonat. Ezek a lemezek rendelkeznek a legjobb használati jellemzőkkel és hosszú a rájuk adott jótállás is. Esztétikai értékét a dekorréteg egyedülálló nyomott mintázata biztosítja. Jótállási időszak:legfeljebb 40 év*.

 
  HERCULIT® (HC)hc

A HERCULIT® bevonat 35 μm vastagságú keményített poliészterből készül. Mindenfajta mechanikus sérüléssel szemben rendkívül ellenálló, ráadásul az egyes lemezek árnyalata alig különbözik egymástól, így a Zet® tetőlemez egységes színű és felületű héjazatot hoz létre. Erre a termékre a cég legfeljebb 30 év* garanciát vállal.

 
  Alumínium (AL)al

A 0,60 mm alumínium lemez 2,5–szer könnyebb a 0,50 mm vastagságú acéllemeznél. A lemez matt bevonatát időjárási viszonyokkal szembeni magas ellenállóképesség, jó festéktapadás és szinte legendás korrózióállóság jellemzi, míg gyártásuk környezetbarát feltételek mellett történik. Emellett a vágott élek jobb védelemmel rendelkeznek, ezért kültéri alkalmazásuk esetén nincs szükség további lakkbevonatra. Az alumínium vezető 25 µm vastagságú és TK bevonat hatását keltő érdekes matt szerkezetű, dupla rétegű, magas minőségű szerves réteggel van bevonva (HydroCoat® Poliester). Garanciaidő: 30 év.*

 
 

[>46] Az Észak-Európa területén az északi szélesség 46° 00’-ig érvényes a jótállási időszak.
[<46] A Dél-Európa területén az északi szélesség 46° 00’ alatt érvényes a jótállási időszak.

* A garanciális feltételek a garancialevélben vannak összefoglalva.

 

Színválaszték

Színválaszték

 

Tetők és homlokzatok: választható bevonatok

választható bevonatok